Konference Základní odborové organizace Chemopetrol a.s. dne 12.4.2022

12. 4. 2022 se na obvyklém místě, v sále nad hlavní prodejnou uskutečnila konference Základní odborové organizace Chemopetrol a.s. Na programu měla konference kromě obvyklých formálních záležitostí především schválení hospodaření za rok 2021, rozpočet na rok 2022, schválení změn ve stanovách a pravidlech hospodaření jejichž účinnost byla stanovena právě k datu 12.4.2022. Konference, jako nejvyšší orgán odborové organizace schválila organizační změnu struktury, ROD č.3 a ROD č.4 na Jednotce energetické služby byly sloučeny. Od 1.5. je organizačně zařazena ROD č.3 s předsedkyní a dvěma místopředsedy. Proběhla doplňující volba členky revizní komise s počátkem funkčního období od 1.5.2022. Zprávu o činnosti organizace přednesl předseda Pavel Dvořák, zprávu revizní komise Václava Rácová. Konference se jako hosté zúčastnili předseda představenstva a generální ředitel skupiny ORLEN Unipetrol a.s.  Tomasz Wiatrak a personální ředitel skupiny pan Michal Chmiel. Oba diskutovali s delegáty a odpověděli na aktuální problematiku a otázky delegátů zejména z oblasti budoucnosti skupiny ORLEN Unipetrol a.s. a výrobního závodu ORLEN Unipetrol RPA s.r.o.

Usnesení konference ZDE:Usnesení