Nabídka zájezdů

celkový plán dotovaných zájezdů odborové organizace v letošním roce se teprve připravuje a bude vydán začátkem února, ale s nabídkou některých zájezdů, které jsme pro vás v případě dostatečného zájmu z vaší strany připraveni zajistit, vás oslovujeme z technických důvodů již nyní a rezervovat si je můžete od této chvíle do konce února ( zájezd do Tropical Islands do 15. února) na sekretariátu odborů.

Připomínáme, že nabídka s níže uvedenými cenami je určena výhradně pro odboráře a jejich rodinné příslušníky:

• TROPICAL ISLANDS – pátek 11.3. nebo pátek 18.3. (vybereme termín, který bude vyhovovat většině)Naposledy vám letos nabízíme zájezd do německého Tropical islands,  takže pokud máte chuť ještě jednou navštívit „tropy za každého počasí“ se skvělým saunovým komplexem, neváhejte a pojeďte s námi.  Zájezd se v případě dostatečného zájmu uskuteční v jednom z výše uvedených termínů. Pátek je z důvodu, že v sobotu se platí znatelně vyšší vstupné a v hale bývá mnohem více návštěvníků. Aktuální ceník, který najdete v příloze, platí do konce března, od 1.4. skupinové vstupné podraží až o 5 Euro. Na zájezd se přihlaste do 15.2. a uveďte termín, který vám více vyhovuje. V případě, že vám vyhovují oba, uveďte oba.  Cena za dopravu autobusem je 150 Kč za účastníka
  • LODNÍ VÝLET Z DĚČÍNA NA ZÁMEK PILLNITZ  – sobota 23.4.

Po loňském úspěchu lodního výletu do Míšně jsme pro vás naplánovali opět výlet lodí. Tentokrát poplujeme lodí Porta Bohemica z Děčína po Labi kolem skalních měst až k zámku Pillnitz, kde bude čas na prohlídku rozsáhlého zámeckého parku, v němž se nachází i skleník se vzácnou Kamélií, která v tomto termínu rozkvétá, popř. si můžete prohlédnout i interiér zámku. V 15.30 se odplouvá zpět do Děčína. V ceně 780 Kč (děti do 10 let 450 Kč) je zahrnuta plavba s živou hudbou, průvodce, tříchodový oběd a při zpáteční cestě večeře – servírované hlavní jídlo + výběr salátů, dezertů a čerstvého ovoce formou rautu. Odplutí z Děčína je v 9.00 hodin, připlutí zpět cca ve 21.00 hodin. Do Děčína a zpět bude zajištěn autobus za 50 Kč pro účastníka.  Bližší informace k zájezdu naleznete ve 2. příloze.

• MUZIKÁL FANTOM OPERY (GOJA MUSIC HALL, Výstaviště Holešovice) večerní představení v pátek 3.6. od 19.00 hodin

Jeden z nejkrásnějších a nejvýpravnějších muzikálů na naší scéně, vstupenky v sektorech A,D,H,E za cenu 699 Kč si u nás můžete objednat za 500 Kč.  Doprava autobusem do Holešovic bude zajištěna za 50 Kč pro účastníka, odjezd v 16.00 – 16.30 z Litvínova a z Mostu (bude upřesněno), návrat před půlnocí.

INFORMACE:Tropical Islands_aktuální vstupné

PLAVBA NA ZÁMEK PILLNITZ