Výroční členská konference 2020

nový termín Výroční členské konference, byl Radou předsedů stanoven na úterý 26.5.2020. Konference se  konala v kulturním zařízení Citadela v Litvínově od 14.00 za účasti 4 delegátů. Výroční členská konference schválila pracovní komise a následně proběhla volba předsedy, místopředsedy a revizní komise. Volby řídil předseda hlavní volební komise Karel Kraitl. Předsedou organizace byl zvolen na období od 1.1.2021 do 31.12.2025 stávající předseda Bc. Pavel Dvořák. Místopředsedou Jiří Pečený a do revizní komise na stejné volební období byly zvoleny Václava Rácova, Bc. Marie Pavlová a Věra Kyselová. Konference jako nejvyšší orgán organizace dále  schválila hospodaření za rok 2019, návrh rozpočtu na rok 2020, změnu v Pravidlech hospodaření a ve Stanovách. Usnesení konference ZDE:Usneseni-VCK-2020